En farvekoordineret ønskeseddel

På mandag er det min fødselsdag. 27 år… Av, av. Det lyder jo efterhånden lidt voksent. Slutningen af 20’erne og alt det der.

Men med fødselsdage følger jo gerne en fest, og selvom jeg først holder min om nogle uger, så jeg kan slå mig sammen med min lillebror (og ramme en af min mors “gode” kemouger), har jeg fabrikeret en lille ønskeseddel. I lang tid var den nærmest ikke-eksisterende, da jeg jo egentlig ikke mangler noget, og jeg kunne kun finde på kedelige ting som en skruemaskine (jeg sagde jo, at jeg er ved at blive voksen!) og nye dyner…

Men! Så gik det op for mig, at jeg jo nu endelig kan forsvare at bruge penge på min lejlighed. I lang tid var den jo blot midlertidig, men nu hvor jeg bliver boende, kan jeg stille og roligt gøre den mere og mere personlig. Mere og mere min. Derfor fik jeg hurtigt klikket mig ind hos henholdsvis Bahne og Ellos, hvor jeg faldt over en masse fine ting, som jeg slet ikke vidste, at jeg manglede.

Jeg er blevet ret glad for at lave ønskesedler (og andre huske- og inspirationsting) på Pinterest, hvor man kan sætte billeder med tilhørende links ind. På den måde bliver ønskesedlen lidt mere spændende at se på end et sort/hvidt Word-dokument. Men hurtigt kunne jeg se, at der dannede sig et vist mønster…

Her kan man da vist tale om farvekoordination! Mintgrøn er virkelig blevet min go-to farve, når det kommer til indretning, efter jeg har fået min KitchenAid i samme farve, men det var ikke en gang min hensigt, at den skulle være gennemgående på min ønskeseddel 😛

Hele min ønskeseddel (den indeholder også et par enkelte ting i andre farver!) inkl. links og priser til de forskellige ting kan findes her, hvis det skulle have interesse. Jeg vil i hvert fald straks sende den ud til familien, i håb om at nogle af tingene finder vej hjem til mig… For ellers bliver jeg jo nødt til at købe det hele selv 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *