Tankestrøm

Kender I det, når det føles som om ens hoved skal til at eksplodere, fordi det er fyldt til randen med tanker og opgaver? Sådan har jeg det lidt for tiden.

Jeg mistænker lidt, at jeg måske kører lidt for hårdt på, i forhold til hvad jeg egentlig kan klare. Jeg har haft rigtig meget arbejde ved siden af skolen på det seneste, og selvom det ikke føles hårdt i løbet af dagen, er jeg bare helt smadret, når jeg først har tid til at slappe af. Jeg har stort set altid hovedpine, når jeg er hjemme, og så falder jeg i søvn, så snart jeg sætter mig i sofaen.

I dag er jeg blevet hjemme fra skole – lidt på grund af maleren, der er kommet for at male soveværelset for sidste gang, men mest fordi jeg bare ikke kunne overskue at skulle afsted. Jeg har stadig ikke helt vænnet mig til at have undervisning (næsten) hver dag, selvom det efterhånden er halvanden måned siden, jeg afsluttede praktikken.. Og ja, netop praktikstedet er endnu en ting, der stresser mig: Jeg vil rigtig gerne besøge dem, men samtidig kan jeg simpelthen ikke overskue det. Det går jeg så og har dårlig samvittighed over, samtidig med at jeg bekymrer mig om, hvornår jeg skal få læst lektier, at jeg pludselig ikke har blogget i nogle dage, at jeg p.t. ikke har noget soveværelse (det ser det dog heldigvis ud til at jeg har fra i morgen) og sådan kunne jeg blive ved.

I det hele taget føler jeg, at jeg knokler og knokler (eller i hvert fald tænker og tænker) uden at komme nogle vegne – og det er enormt frustrerende! Forhåbentligt er det bare en fase, som jeg lige skal igennem, så jeg snart kan komme lidt ovenpå igen.

One Response to “Tankestrøm”

  1. Eeyorenyk says:

    Åh, jeg kender alt for godt når tankerne bare myldre rundt og ikke vil stoppe. Hader de perioder. Så jeg prøver gerne at lave en mental liste over hvad der irritere mig/hvad jeg stresser over og så tager jeg den punkt for punkt. Og når jeg så kan se punkterne forsvinder, får jeg det bedre. :)

Leave a Reply