Kom nu, fredag!


(Credit: Kino.dk)

Ja, desværre skal jeg ikke se The Hunger Games allerede i morgen som mange andre her i blogland, men ikke desto mindre glæder jeg mig HELT vildt til på fredag, hvor det så endelig bliver min tur. Pas nu på med ikke at komme med for mange spoilers derude ;)

4 Responses to “Kom nu, fredag!”

 1. Eeyorenyk says:

  JAAAAAAAAAAA! HUNGER GAMES!

  Jeg er én af dem der skal se den i aften. ;) Det passede godt sammen med vores årsdag. Og NØJ, hvor jeg glæder mig helt ekstremt meget efterhånden. Jeg elsker traileren og holder allerede mere af filmen, end jeg havde troet jeg ville, dengang det kom frem, hvem der havde rollerne. :)

 2. Stina says:

  Hvorfor hedder den egentlig Hunger Games? Altså.. jeg forstår ikke ‘hunger’-delen:P Giver det mening, når man har læst/set den?

 3. Eeyorenyk says:

  Du skal glæde dig SÅ meget til i morgen!!! :D

 4. Sabrina says:

  Så får du den den 1 :) Ja det er lige før med Laaaaangsomme postdanmark hehe..
  Og så slipper jeg for porto :P

Leave a Reply